Blog cu potential publicitar urias

Draga Doru,

Motto:

„Stiu ca sunt tanar si fara experienta,

Cu un blog sub o luna de existenta,

Dar vreau sa te conving de talentul meu veritabil:

Voi fi cel mai bun cursant, indubitabil!”

Sper ca ti-a placut aceasta timida incercare de a rima, stiu, am de exersat si in aceasta privinta.

Citeam zilele trecute un raport recomandat de profesorul nostru de marketing din facultate despre valoarea pietei de publicitate din Romania, studiu publicat de IAB si PricewaterhouseCoopers. Am ramas cu gura cascata: 20 milioane euro in 2008. Este adevarat ca in prima parte a 2009 lucrurile nu au mers la fel de bine, din cate ne putem da seama cu totii, dar raman la parerea initiala : Wow! Daca atatia bani se castiga deci in Romania din publicitatea online, atunci obiectivul meu pe 2009 este sa detin cel putin 10%!

Sunt ambitios, stiu, si nu vreau sa ma tratez. Vreau sa-mi imbunatatesc cunostintele despre online cat de repede posibil, si am auzit de la niste pasarele galbene ca exista un anume curs deschis care mi s-ar potrivi ca o manusa.

Inainte de a ma gandi la publicitate stiu ca mai am multe de imbunanatit, multe de scris, de optimizat, multi vizitatori de atras in fiecare zi. Dupa ce ne vom cunoaste mai bine, as vrea sa le prezint oferte potrivite lor si mie pe acest blog, cred ca la asta se rezuma totul. Doar asa ei vor vizita site-urile partenere si poate vor cumpara un produs care merita.

La curs as vrea sa invat bazele tuturor tehnicilor de online advertising noi si eficiente, PPC si SEO pentru a aduce trafic, campanii de bannere pentru a crea curiozitate intr-un mod creativ in legatura cu anumite oferte, ce concursuri interesante as putea face pentru vizitatori, si daca m-as putea aventura in video blogging si advergaming cand mai cresc, poate?

Media kit-ul meu? In acest moment cred ca as putea sa ofer foarte multe lucruri: bannere de mai multe tipuri, articole platite, prezentari de concursuri, link in blogroll, chiar branding total daca mi s-ar oferi o tema interesanta de blog. Bineinteles, pentru multe din acestea va trebui sa ma mut cu catel si purcel pe un hosting si domeniu proprii. Cu toate acestea, a exagera cu publicitatea sunt convins ca este o cale rapida de a-ti pierde cititorii, deci ma angajez sa fiu selectiv.

Deci ce spui, ma primesti?

One response to “Blog cu potential publicitar urias

  1. nu ai castigat coane.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s