Google Wave

Google a anuntat de curand un nou serviciu la care lucreaza. Putem sa ii spunem generatia urmatoare de email, dar Google Wave este mai mult de atat.

Fiecare mesaj sau conversație va purta numele de wave si va fi o combinatie de email si chat in timp real dintre doua sau mai multe persoane. Poti vedea ce scriu ceilalti chiar in timp ce ei scriu la mesaj. Flexibilitatea cu care pot fi invitate si alte persoane in conversatie m-a dus cu gandul la Skype, dar Google Wave poate fi folosit si pentru alte functii, precum photo sharing, mesaje private (de ex pt o singura persoana) intr-o conversatie cu mai multe persoane, project management, documente colaborative, link-uri intre wave-uri, publicarea automata a conversatiei pe un blog, o retea sociala sau un alt site.

Interactivitatea Google Wave nu se opreste aici, in wave aparand si eventualele comentarii lasate pe blog. Totul este editabil (chiar de catre mai multe persoane in acelasi timp), persoanele participante intr-un wave avand si posibilitatea sa vada istoria modificarilor din acesta.

Pentru a vedea tot ce poate face Google Wave dar si ce altceva se poate face pe baza lui (e open source) urmariti urmatorul video:

Google Wave deschide noi oportunitati pentru comunicare online si lucrul in echipa la distanta folosind internetul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s