Album de familie

De obicei scriu despre serviciile web internationale. La fel voiam sa fac si astazi, anuntand canalul YouTube al ESPN. Numai ca cei de acolo nu dau acces pentru romani la filmulete, intampinandu-i cu mesajul “This video is not available in your country due to copyright restrictions”. Tara noastra incepe totusi sa devina interesanta pentru Google, celebra masina Google Street View fiind vazuta astazi in Oradea.

Dar pana cand Google va binevoi sa ofere harti si imagini mai bune din tara noastra, sa vedem ce se mai intampla cu serviciile web autohtone, mai ales ca ieri a iesit din beta unul foarte interesant si promitator. Este vorba de albumdefamilie.ro, un serviciu gratuit de publicat pozele personale online.

Utilizatorul primeste 300MB la inregistrare, dar spatiul va creste in timp daca va fi activ si va uploada poze de calitate. Album de familie ofera si alte facilitati: redimensionare si compresie automata, redenumire automata, rotire imagini, explorare aleatorie a celor mai bune imagini pe pe site, statistici aferente fiecarui membru inscris si teme distincte create pentru personalizarea contului de catre utilizator.

Si pentru ca web-ul este acum social, pozele de pe albumdefamilie.ro au posibilitatea de a fi “sharate” in principalele retele sociale. Le urez succes celor care se afla in spatele acestui proiect!

One response to “Album de familie

  1. Multumim pentru linkul din blogroll si mult succes in continuare cu blgul 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s