Economisesti energie cu Microsoft

Ieri am vazut stirea ca Bill Gates, impreuna cu alti inventatori, au gasit solutia impotriva uraganelor. Se pare ca aceste lucruri il pasioneaza foarte tare pe cel cunoscut pentru bogatia sa. De curand, cu ocazia conferintei Institutului Electric Edison, Microsoft a lansat un nou serviciu online de management al energiei consumate. Utilizatorii il vor putea folosi ca sa isi monitorizeze si managerieze consumul.

Solutia se numeste Hohm, si la prima vedere pare a fi mai avansata decat PowerMeter, alternativa de la Google anuntata in februarie.

Consumatorii se vor loga la Hohm folosind un Windows Live ID, vor introduce cate date vor despre propriul consum (prind raspunsuri la pana la 180 de intrebari) si vor primi predictii. In timp, Microsoft vrea sa lucreze cu furnizorii de energie electrica pentru ca utilizatorii sa vada in cont si o istorie a consumului lunar. In acelasi timp, gigantul software este in discutii cu producatorii auto pentru a implementa acest sistem la masinile electrice. In prezent, serviciul este in faza beta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s