Noul Google Search vine la inceputul anului urmator

In august scriam ca Google a lansat in teste urmatorea versiune pt motorul de cautare. Acesta purta la acea data numele de cod Caffeine. De ieri utilizatorii nu il mai pot utiliza, cand acceseaza pagina fiind intampinati de mesajul:

We appreciate all the feedback from people who searched on our Caffeine sandbox.

Based on the success we’ve seen, we believe Caffeine is ready for a larger audience. Soon we will activate Caffeine more widely, beginning with one data center. This sandbox is no longer necessary and has been retired, but we appreciate the testing and positive input that webmasters and publishers have given.

Mai mult, un oficial a raspuns tot ieri ca noul motor de cautare va incepe sa ruleze in locul celui actual dupa sarbatori, pana atunci avand ocazia sa faca asta doar un mic numar de utilizatori. Pe internet se vorbeste despre ultima schimbare majora de acest fel din curtea Google, ce a avut loc in 2003 inaintea sarbatorilor de iarna, motiv pentru care multi comercianti au avut de pierdut in cel mai bun sezon al lor pentru ca site-urile nu le mai apareau pe pozitii bune in Google. Se pare ca de data aceasta Google vrea sa evite „sa le provoace stres webmasterilor in timpul sarbatorilor”, dupa cum a spus acelasi oficial.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s