Lansarea celui mai mare director mobil din Romania – m.paginiaurii.ro

Sunteţi în mişcare şi aveţi nevoie de un taxi, un restaurant, un service auto sau un teatru? Dacă avm.paginiaurii.roeţi un telefon mobil cu conexiune la internet, Pagini Aurii vă vine acum în ajutor prin m.paginiaurii.ro – versiunea de mobil a motorului de căutare paginiaurii.ro.

După relansarea site-ului la sfârşitul anului 2008, Pagini Aurii îşi susţine efortul de a ţine pasul cu inovaţia în new media şi de a facilita contactele de bussiness ale clienţilor săi prin crearea site-ului de mobil m.paginiaurii.ro, iniţiativă ce se înscrie în strategia companiei de a se poziţiona către mediul online şi noile tehnologii.

Principala sursă de informare despre companii, produse şi servicii din România – Pagini Aurii oferă prin m.paginiaurii.ro celor 2,74 milioane de utilizatori cu conexiuni de internet mobil active (Sursa: ANCOM) posibilitatea contactării a peste 200,000 de firme reale, direct de pe telefonul mobil.

M.paginiaurii.ro este cel mai avansat director din România, prezentat sub forma unei interfeţe uşor de vizualizat cu ajutorul telefoanelor mobile care pot accesa internetul, prezent şi în portalurile de mobil ale marilor jucători de pe piaţa mobilă (ex: Vodafone live!, Orange World); motorul păstrează tot conţinutul bogat al site-ului, toate detaliile companiilor listate, precum şi algoritmul de relevanţă în căutare. Clientii Vodafone pot trimite un SMS gratuit la 8877 cu textul „paginiaurii” si vor primi un link catre m.paginiaurii.ro.

“M.paginiaurii.ro este intuitiv şi uşor de folosit. Utilizatorii de internet mobil vor putea suna acum direct clienţii printr-un simplu click pe numărul de telefon afişat, pot adăuga numărul de telefon al companiei căutate direct în agenda telefonului, pot trimite prin sms unui prieten informaţiile companiei de care este interesat: nume companie, număr de telefon.” – Iulian Boantă, Director Marketing Pagini Aurii.

Mobisite-ul este dezvoltat conform ultimelor standarde tehnice pentru aplicatii de mobil: detecteaza peste 200 de tipuri de telefoane mobile capabile de conexiuni la internet si tipuri de browsere pentru a le servi o interfaţă optimizată vizual pentru acestea: dimensiunea ecranului, rezoluţia, tipul de video pe care îl suportă etc. Astfel oferă o versiune optimizată pentru orice fel de device de genul iPhone, Blackberry, Nokia, Samsung, HTC, Sony Ericsson şi nu numai. Mai mult, daca un utilizator de mobil acceseaza www.paginiaurii.ro, ii este servita aplicatia specifica de mobil: m.paginiaurii.ro.

Siteul de mobil m.paginiaurii.ro rămâne un instrument de business performant, oferind facilităţile paginiaurii.ro: publicitate targetată, locală (cu anunţuri clasificate pe zone şi domenii de activitate), conţinut bogat, căutare în limba engleză, pentru ca unui utilizator să-i fie cât mai simplu să contacteze compania cautată.

Utilizatorii de internet de pe mobil sunt educaţi, cu venituri peste medie şi dornici să consume. Acum le oferim acces la o bază de date completă, actualizată zilnic, în care găsesc rezultate relevante şi detaliate despre companiile de care sunt interesaţi şi beneficiază de posibilitatea rafinării căutarii şi comparării firmelor din lista de rezultate.

Partenerul Pagini Aurii în dezvoltarea site-ului de mobil a fost compania românească Startech; traficul site-ului m.paginiaurii.ro este contorizat de SATI, în secţiunea mobisite-uri.

Despre Pagini Aurii

Pagini Aurii este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România şi deţine peste 70% din această piaţă. În portofoliul companiei se regăsesc produse precum: Pagini Aurii,  Contact B2B şi Pagitur, www.paginiaurii.ro, m.paginiaurii.ro. Compania face parte din grupul Truvo deţinut de fondurile britanice Apax şi Cinven, care mai are în portofoliu companiile de tip Pagini Aurii în Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud şi Puerto Rico.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s