Google ar putea parasi China din cauza abuzurilor

Stirea zilei pe internet este anuntul facut de Google cum ca e posibil sa isi inchida afacerile din China, in urma atacurilor impotriva conturilor detinute de aparatorii drepturilor omului, atacuri venite chiar din China.

Cunoscutul blogger pe tehnologie Robert Scoble a scris ca asta il face din nou un fan al Google, post care a generat o multime de reactii si sunt convins ca mai multe vor veni de acum inainte. Nu a trecut mult pana cand un alt post care a devenit referinta intr-un timp foarte scurt spunea ca Google se retrage de fapt pt ca nu le merge prea bine in China, fiind pe locul doi pe piata asiatica. Imediat a venit si raspunsul unui purtator de cuvant de la Google, pentru a clarifica faptul ca nu e vorba de cota de piata sau venituri, mai ales ca ultimul trimestru a fost cel mai bun pt ei in acea tara.

Sigur ca sunt o multime de opinii pe internet, o multime de intrebari precum de ce Google a suportat 4 ani cenzura guvernarii rosii, de ce se retrage tocmai acum, se ocupa Google China si de dezvoltarea serviciilor internationale Google, cat are de castigat si cat are de pierdut in urma acestei miscari. E un subiect departe de a fi consumat si extrem de interesant de urmarit.

Voi ce parere aveti despre toate acestea?

One response to “Google ar putea parasi China din cauza abuzurilor

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s