Important daca folosesti Internet Explorer

Atacurile informatice s-au inmultit considerabil in ultima perioada. Sa nu uitam de zecile de companii care au acuzat crime informatice provenite din China. Vulberabilitati serioase din Internet Explorer au fost exploatate, iar Microsoft a comunicat continuu situatia catre utilizatorii sai. Vestea buna e ca au scos deja patch-ul care rezolva problemele browser-ului IE, insa este foarte important sa vi-l instalati!

Iata ce spune compania:

Microsoft a publicat pe 21 ianuarie 2010 Buletinul de Securitate MS10-002, pentru a raspunde vulnerabilitatilor din Internet Explorer. Toti utilizatorii care folosesc versiuni ale sistemului de operare Windows si browser-ul Internet Explorer trebuie sa aplice acest update cat mai curand posibil. Odata realizat acest lucru, utilizatorii sunt protejati impotriva acestor atacuri despre care s-a discutat atat de mult in ultima vreme. Pentru utilizatorii care folosesc update-uri automate, acest update se va aplica automat imediat ce va fi lansat.

Patch-ul de securitate poate fi descarcat de aici – in partea de jos a paginii selectati versiunile de Windows si Internet Explorer utilizate.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s