Noutati in lumea telefoanelor mobile

Daca ianuarie este luna noutatilor in lumea IT, februarie este luna anunturilor din piata mobile. Zilele acestea se desfasoara la Barcelona Mobile World Congress, editia 2010.

Toti producatorii se intrec in terminale care mai de care. Cel mai mare telefon, cel mai mic telefon, cel mai frumos telefon, telefonul cu cea mai rapida conexiune la internet si tot asa. Exceptia o constituie Nokia, care anul acesta nu a mai participat la eveniment si nu anunta niciun model in cadrul sau.

O prezenta placuta a fost cea a HTC, care a anuntat HTC Legend – un urmas as lui HTC Hero, HTC Desire – un telefon aproape identic cu Google Nexus One si HTC HD Mini – urmasul lui HTC HD2. Primele doua telefoane folosesc sistemul de operare Android 2.1, ultimul foloseste Windows Mobile. Toate trei insa au ultima versiune a interfetei Sense dezvoltata de HTC.

Si pentru ca am atins subiectul sistemelor de operare pentru terminale mobile, tot saptamana aceasta la Barcelona s-au lansat Windows Mobile 7 si Symbian 3. Ambele au evoluat foarte mult in ceea ce priveste interfata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s