Rechini, imobiliare si motoare de cautare

Piata imobiliara nu merge. Preturile cad. Oare? Niste economisti au observat ca doar in Bucuresti piata incearca sa functioneze dupa regulile unei economii de piata, si preturi stabilite dupa regula cererii si ofertei. Ei da, in capitala oamenii s-au mai desteptat si nu mai ofera preturi nejustificate. Iata de ce in Bucuresti preturile continua sa scada.

Din pacate situatia este diferita in restul tarii, acolo unde piata functioneaza dupa alte reguli iar preturile la imobiliare… cresc in continuare. Programul „Prima Casa” le-a dat unora ocazia sa mai faca niste speculatii imobiliare, de dragul vremurilor de altadata si banilor castigati usor.

Si aceasta este o situatie speculata de Pagini Aurii intr-o reclama. In poza urmatoare poate fi vazut mesajul inspirat, pe un panou din Cluj:

De atat de multe ori folosim termenul „rechini” pentru a vorbi de speculatorii imobiliari, ca atunci cand chiar cauti rechini dai tot de romanii care vand case. E un exemplu amuzant de cuvant cu mai multe intelesuri care poate usor pacali motoarele de cautare care indexeaza automat continutul de pe internet, fara a verifica informatiile.

Iata si varianta video a reclamei Pagini Aurii:

Asa cum v-am mai spus, cu Pagini Aurii puteti interactiona si prin intermediul Facebook sau Twitter.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s