Schimbari majore la Google Search

Google este site-ul numarul 1 in lume (inca, deoarece competitia cu Facebook e tot mai incinsa). Pentru ca toti suntem utilizatori de Google Search, cred ca ar fi important sa stim despre schimbarile majore ale acestuia.

Interfata noua

O stiti deja, cea pe trei coloane. Coloana noua este cea din stanga, cu optiuni/filtre pentru cautare. De acolo poti sa alegi sa cauti doar intr-un anumit tip de site-uri, sau un anumit tip de continut (bloguri, forumuri, stiri, magazine online, carti, harti, imagini, video…). De asemenea, poti filtra rezultatele dupa mai multe criterii (temporar, geografic, social…) si poti alege cum sa fie afisate rezultatele.

MayDay

Poate ati auzit de acest update. Acesta este un lucru mai tehnic si se refera la algoritmul Google si rezultatele afisate. S-au modificat in special rezutatele de la cautarile formate din mai multe cuvinte.

Google Caffeine

Am scris prima data despre el in urma cu 10 luni. De atunci Google l-a tot testat, iar acum este gata si ruleaza. In esenta, schimbarea va influenta viteza cu care sunt indexate site-urile si va micsora intervalul de timp de cand Google gaseste noutati pe un site pana le afiseaza pe site-ul sau la cateva secunde. Este o veste buna pentru cei mai multi utilizatori de site-uri.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s