3D, episodul console

La targurile de electronice, vedetele anului sunt televizoarele 3D, asa ca cel mai mare targ de jocuri anual nu avea cum sa aiba alta vedeta  decat tridimensionalitatea.

Pentru jocuri 3D in sufragerie, pe langa televizor cu aceasta capabilitate, este nevoie si de console pentru 3D. Si cum Sony si Nintendo se simt amenintate puternic de Project natal, mai nou cunoscut drept Kinect, de la Microsoft, asiaticii au pariat anul acesta la E3 pe tehnologia 3D.

Nintendo sustine ca cei mai buni creatori independenti de jocuri lucreaza la versiuni 3D ale jocurilor, adaptate consolei Nintendo DS.

Sony, ramas (putin) in urma dupa ce rivalii au ajutat Wii si Project Natal / Kinect, riposteaza puternic anuntand Playstation Move + compatibilitate 3D. Sony se bazeaza si pe suportul televizoarelor Bravia cu ochelari 3D pe care le vinde.

Nu au lipsit nici noutatile de la Microsoft, care a anuntat noutati despre Kinect si a lansat cea mai subtire versiune de Xbox 360, desi in magazine va fi disponibila mai spre sarbatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s