Un nou record pentru paginiaurii.ro

Site-ul pe care il sustin cu atata pasiune, www.paginiaurii.ro, a reusit luna trecuta un nou record de trafic: 347738 vizitatori unici au facut 461951 vizite, incarcand nu mai putin de 2378377 pagini din site. Toate astea doar in luna iunie a acestui an!

Mai important este faptul ca editia online a Pagini Aurii are o crestere constanta in ultimele luni, continuata inclusiv in lunile de vara, cand, de regula, traficul pe internet scade din motive precum examene, vacante sau concedii.

Dupa cum putem observa in graficul cu numarul vizitatorilor unici, cresterea din ultimele 4 luni este de 60%. Este o performanta remarcabila pentru un site romanesc.

Pentru unul care urmareste eforturile echipei de acolo, evolutia nu este una surprinzatoare. Reamintesc de versiunea mobila, facilitatea de a suna gratuit anumite firme din portal si widget-urile pentru alte site-uri. Toate acestea au fost lansate in ultimele luni. Iata de ce sunt asa entuziasmat si bucuros sa vad ca tot mai multi romani afla de utilitatea www.paginiaurii.ro.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s