Despre serile noastre cu fotbal

Cu totii ne-am petrecut ultimele saptamani pe terasele oraselor noastre, cu o bautura, prieteni si un ecran pe care sa urmarim meciurile de la Mondial. Ne-au enervat sunetele suporterilor africani, am admirat daruirea jucatorilor asiatici dar le-am observat si limitele, ne-au enervat greselile de arbitraj, am admirat daruirea ghanezilor, uruguayenilor si as zice eu, nord americanilor. Asteptam mai mult de la sarbi, englezi, francezi si italieni. Nigeria, Coasta de Fildes, Paraguay, Portugalia si chiar Australia au avut si ele momentele lor frumoase. Argentina si Spania au facut spectacol, dar cei din urma au fost si eficienti in acelasi timp. Toate cele 4 echipe care au ajuns in semifinale au reusit sa ne surprinda placut.

De acum ne gandim deja la urmatoarele competitii. Brazilia si Germania vor arata mai mult la urmatoarele campionate decat au facut-o anul acesta. Probabil si Argentina, si ar fi cazul sa o faca si Italia, Anglia sau Franta. Adevarul este ca englezii au avu si ghinion de data aceasta.

Ne vom convinge peste 2 si 4 ani, la campionatele european si mondial. Pana atunci, haideti sa vedem filmele de prezentare ale acestor competitii:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s