Kindle e inovator din nou

Kindle este unul dintre device-urile anului, deci nu puteam rata lansarea unei versiuni noi si mai ieftine (in varianta cu Wi-Fi, la cel cu 3G pretul a ramas la fel). E-reader-ul de la Amazon a ajuns la cea de-a 3a versiune majora, ocazie cu care a devenit mai subtire, pastrandu-si in acelasi timp dimensiunile ecranului.

La fel de important este faptul ca au imbunatatit calitatea contrastului cu 50%, el nefiind deloc rau nici pana acum. Asta inseamna ca posesorii vor putea citi chiar si atunci cand le bate soarele in ecran. Citirea va fi mai usoara si datorita luminozitatii crescute cu 17%.

Persoanele interesate de design vor avea si un alt motiv de bucurie, noua versiune venind cu mai multe fonturi disponibile.

Au fost imbunatatite si capacitatea de stocare, care s-a dublat putand acum inmagazina pana la 3500 de carti, si viteza de reactie, care-i cu 20% mai buna la „intoarcerea paginilor”.

Unul dintre avantajele dintotdeauna ale Kindle a fost durata bateriei. Ei bine, acum poate rezista pana la o luna fara a fi reincarcat. Asta e ceva!

Kindle a fost mereu un device excelent, iar viitorul aduce vesti si mai bune pentru pasionatii de carti in format electronic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s